Indeling 2-persoons bungalow met extra comfort

(Zilvermeeuw)

Entree
U komt het stenen vakantiehuis binnen in de hal. Hier hangt een garderobe waar u jassen kwijt kunt.

Woonkamer
De woonkamer van de bungalow is functioneel ingericht. Er staat een comfortabele bank met twee fauteuils en een eettafel met vier stoelen. Via de tuindeuren loopt u direct het terras voor het huisje op. De bungalows zijn voorzien van centrale verwarming. Natuurlijk is er ook een flatscreen televisie met 15 tv- en 13 radiozenders en gratis Wifi.

Keuken
De open keuken is praktisch ingericht en voorzien van de volgende apparatuur: een ingebouwde koelkast met vriesvak, een gaskookplaat met vier pitten, een afzuigkap en een losse magnetron. De inventarislijst van de keuken vindt u in de prijslijst/link.

Slaapkamers
Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Omdat er ramen aan twee zijdes zijn, heeft u altijd een prettig uitzicht op het bos rondom. 

Badkamer
De badkamer beschikt over een vaste wastafel met daarboven een spiegel, een douchehoek en een wandtoilet. De ruime badkamer is een keurige en licht betegelde ruimte.

Terras en parkeren
Voor de bungalow ligt een terras maar u kunt de tuinset natuurlijk op elke gewenste plek in de zon of in de schaduw, maar net waar u zelf het fijnste zit. De auto kunt u naast de bungalow parkeren. Fietsen kunt u achter de bungalow stallen. 

Fotogalerij